P3M MusicManagement is een bedrijf dat u kan helpen bij het organiseren van uw concerten, muzikale evenementen en projecten. Samenwerking en creatief omgaan met de gegeven randvoorwaarden vormen de sleutelbegrippen voor P3M MusicManagement.

Onze doelstelling
P3M MusicManagement organiseert, ondersteunt en geeft uitvoering aan muzikale evenementen, projecten en concerten betreffende de klassieke muziek.

Bedrijfsprofiel
Steeds meer wordt het organiseren van grotere concerten en projecten een kwestie van efficiency, gedegen planning en goed financieel overzicht. P3M MusicManagement streeft naar een optimale prijs - kwaliteit verhouding als het gaat om organisatie, ondersteuning en uitvoering van dergelijke culturele evenementen.
P3M MusicManagement is dan ook voortgekomen uit de wens om problemen uit de muziekpraktijk van alledag het hoofd te kunnen bieden. Een professionele opzet van het bedrijf en de meer dan 30-jarige praktijkervaring binnen het werkterrein, met professionals en amateurs, staan garant voor een doelgerichte en efficiënte aanpak.